20 mei 2022

Urban Inspiration stopt met rondleidingen in Berlijn

Urban Inspiration stopt na 10 jaar met het verzorgen van rondleidingen in Berlijn. De sfeer in de stad wordt gespannen en soms grimmig als het gaat over andersdenkenden ten aanzien van de huidige Corona-crisis. Demonstraties worden door de Berlijnse media verdacht gemaakt, advocaten gearresteerd en alternatieve media weggepest.

De stad heeft sinds de val van de Berlijnse Muur een magische roep ontwikkeld van vrijheid, levenslust en levensenergie. Helaas is die lange periode van culturele bloei ten einde. En zo ook onze betrokkenheid bij Berlijn.

Wilt u toch nog een deskundige gids boeken, neem dan contact met ons op. We brengen u dan in verbinding met een daar woonachtige gids.

onze basistours

berlijn-rijksdag

Urban intro

Maak kennis met belangrijke stedelijke ontwikkelingen toen en nu in Berlijn.

urban parks

Ervaar de bijzondere parken van Berlijn en hun betekenis voor de stad.

urban living

Wat is het om in Berlijn te leven. Bezoek de meest kenmerkende wijken in deze stad.

onze expedities

Professionele gidsen

Urban Inspiration werkt met de beste gidsen die de actuele ontwikkelingen van Berlijn op de voet volgen.

kleine groepen

Urban Inspiration kiest voor kwaliteit en betrokkenheid van deelnemers. Daarom houden wij de groepsomvang beperkt. Inzet extra gids(en) bij grote groepen.

Maatwerk

Urban Inspiration adviseert u graag over een voor uw organisatie passend programma.

WIE U ZIJN VOORGEGAAN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Een basistour kost €60,00 per deelnemer/per dag excl. BTW bij een minimale groepsomvang van 10 deelnemers. Een dag start om 9.30 uur en eindigt om 16.00 uur. E.e.a. in overleg.
Boven een groepsomvang van 15 – 20 personen (in overleg) wordt een tweede gids ingezet.

Onze prijzen/prijsopgaven betreffen uitsluitend de kosten van de rondleiding(-en).
Kosten van inhuur van derden, eventuele entreekosten, consumpties en andere reis- en verblijfkosten worden, indien van toepassing, altijd apart op onze offerte vermeld.

Een maatwerkprogramma is voor groepen die met een specifieke opgave of vraag naar Berlijn komen. Het programma kan daarop worden afgestemd.

Een maatwerkprogramma kan per aanvraag verschillen. Indien het gewenste programma een mix is van de 2 of 3 van de basisprogramma’s, zal de prijs daar dichtbij liggen. Bij extra tijdsintensieve wensen zal een afzonderlijke prijsopgave worden gedaan.

Urban Inspiration zorgt voor een leerzame en inspirerende dag in Berlijn. Wij kunnen u adviseren bij uw reis naar en verblijf in Berlijn, maar kunnen geen boekingen doen. 

De rondleiding/stadsexpeditie is pas definitief na ontvangst van een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag op bankrekening NL17 TRIO 0254 4363 58 (Triodos Bank) t.n.v. Bureau De Bruijn | Urban Inspiration te Arnhem, onder vermelding van vermelding van ‚Rondleiding [maand] + [jaar]’.
De aanbetaling dient uiterlijk 6 weken voorafgaand aan de eerste tourdag te zijn overgemaakt.
Op boekingen waarvan het totaalbedrag uiterlijk 1 week voorafgaand aan de eerste tourdag volledig is betaald, geldt een korting op het totaalbedrag van 20%.

Ongeacht de reden kunt u altijd de boeking annuleren. Hiervoor gelden wel een paar regels:

  • – 90% restitutie van de in onze offerte aangegeven prijs van de rondleidingen is mogelijk tot uiterlijk 60 dagen vóór de eerste dag van de geboekte rondleiding, ongeacht de rede;
  • – 75% restitutie van de in onze offerte aangegeven prijs van de rondleidingen is mogelijk tot uiterlijk 30 dagen vóór de eerste dag van de geboekte rondleiding, ongeacht de rede;
  • – binnen 30 dagen vóór de eerste dag van de geboekte rondleiding kan geen restitutie plaatsvinden, ongeacht de rede;
  • – er kan geen restitutie plaatsvinden voor andere kosten dan van de in onze offerte aangegeven prijs van de rondleidingen;
  • – wij adviseren u een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Bureau De Bruijn | Urban Inspiration verleent alleen gidsdiensten en is daarmee geen reisorganisatie. Zij is dus niet aangesloten bij enig garantiefonds. U of uw gezelschap boekt zelf voor eigen rekening en risico de reis en overnachtingen.

Toch heeft u de garantie dat indien de rondleiding door welke reden ook (geheel of gedeeltelijk) door ons moet worden geannuleerd, de betaalde kosten van de rondleiding naar rato van het vervallen tijdsdeel (tot maximaal 100%) worden gerestitueerd. Daarop zullen geen kosten in mindering worden gebracht.

Geen restitutie geldt voor andere kosten dan in onze prijsopgave/offerte aangegeven.

De volledige boekingsvoorwaarden staan op onze website en vindt u achter deze link.

Rondleiding aanvragen (vrijblijvend)

Kijk voor meer informatie in onze brochure.
Als u het aantal nog niet weet, kunt het veld op '1' laten.
Als u al de data van de gewenste tour weet, kunt u deze hier invullen. U kunt voor minimaal 1 maand vooruit aanvragen.
Call Now ButtonBel voor info.