Er zijn verschillende manieren om contact met Urban Inspiration te houden.

STUUR MIJ DE NIEUWSBRIEF

RSS

RSS is al een lang bestaande methode om actief berichten te ontvangen. Voordat dit werkt moet u een RSS-reader installeren in uw browser, een heel klein programmaatje.
Na installatie, hoeft u maar te klikken op een of meer links helemaal onderaan onze website. U kiest dan zelf uw favoriete onderwerp(en). Als we dan een blog over dat onderwerp publiceren, laat de RSS-reader in de browser een signaaltje zien, dat een bericht voor u klaar staat. U ziet het bericht dus niet in uw mail, maar bovenaan de browser.
Lees hier hoe een RSS-reader werkt.
Wilt u (na installatie van een RSS-reader) al onze nieuwste blogs via RSS lezen, klik dan na installatie van RSS op deze link: https://urbaninspiration.nl/feed/

LinkedIn

Deze ook in Nederland veelgebruikt werkgerelateerd netwerk kent naast persoonlijke profielen ook zogenaamde groepen. Onze groep heet ‘Urban Inspiration‘. Ook hebben wij een bedrijfspagina.
Bent u werkzaam in het veld van stedelijke ontwikkeling of actief in burgerinitiatieven, dan kunnen wij ook persoonlijk contact onderhouden. Mijn LinkedIn-account vindt u hier.

Telegram

Telegram is het alternatief voor WhatsApp. Inmiddels telt Telegram 400 miljoen gebruikers. Telegram kent zogenaamde ‘kanalen’ waarop u eenvoudig berichten van Urban Inspiration volgen.
Klik op deze link en volg onze berichten.
Heeft u nog geen Telegram, volg dan de aanwijzingen. Meer informatie over Telegram vindt u hier.

E-mail nieuwsbrief

Zo’n 10 maal per jaar sturen wij onze Urban Update naar uw mailbox met korte artikelen over urban ontwikkelingen en veel over Berlijn.
Wel zo makkelijk.
Geef je hier meteen op voor onze volgende updates.
Bekijk een voorbeeld.

Direct contact

Om snel met ons contact te leggen vindt u onze bel-direct-knop als u onze website op uw smartphone bezoekt.
Via e-mail kunt u ons bereiken op info [at] urbaninspiration.nl.
En via Twitter blijven wij bereikbaar op @urb_inspiration.