Er zijn verschillende manieren om contact met Urban Inspiration te houden.

STUUR MIJ DE NIEUWSBRIEF

Mijn naam is Paul de Bruijn en de ondernemer achter Urban Inspiration. Ik verzorg samen met anderen presentaties en rondleidingen over urbane thema’s, waaronder Berlijn en het Coehoorn-project in Arnhem.
Rechts staan alle contactmogelijkheden. Kijkt u op uw smartphone naar deze website dan ziet u direct onderaan de pagina een belknop.

RSS

RSS is al een lang bestaande methode om actief berichten te ontvangen. Hiervoor moet u een RSS-reader installeren in uw browser. Dat is gratis.
Na installatie, hoeft u maar te klikken op een of meer links helemaal onderaan onze website. U kiest dan zelf uw favoriete onderwerp(en).
Lees hier hoe een RSS-reader werkt.
Wilt u (na installatie van een RSS-reader) al onze nieuwste blogs via RSS lezen, klik dan na installatie van RSS op deze link: https://urbaninspiration.nl/feed/

Twitter

Via Twitter houden wij op de hoogte van nieuwe artikelen op onze website en andere voor u interessanten ontwikkelingen in de urbane omgeving. U volgt ons via @urb_inspiration.

MeWe

MeWe is een relatief nieuw sociaal platform dat enigszins lijkt op Facebook, met dat verschil dat uw gegevens niet worden doorverkocht of berichten worden gecensureerd.
Hier vindt u ons op MeWe.

Telegram

Telegram is het alternatief voor WhatsApp. Inmiddels telt Telegram 400 miljoen gebruikers. Telegram kent zogenaamde ‘kanalen’ waarop u eenvoudig berichten van Urban Inspiration volgen.
Klik op deze link en volg onze berichten.
Heeft u nog geen Telegram, volg dan de aanwijzingen. Meer informatie over Telegram vindt u hier.

E-mail nieuwsbrief

Zo’n 10 maal per jaar sturen wij onze Urban Update naar uw mailbox met korte artikelen over urban ontwikkelingen en veel over Berlijn.
Wel zo makkelijk.
Geef je hier meteen op voor onze volgende updates.
Bekijk een voorbeeld.

Direct contact

Om snel met ons contact te leggen vindt u onze bel-direct-knop als u onze website op uw smartphone bezoekt.
Via e-mail kunt u ons bereiken op info [at] urbaninspiration.nl.